Как да разберем дали сме дете индиго, кристално дете или дете на дъгата?

В последно време много се говори за „Звездните деца”.

Дали и вие сте едно от тях?

Фактът, че четете този текст и се интересувате от това, показва, че най- вероятно и вие сте едно от тези деца!
Тези категории „Звездни хора” носят различно значение за всеки отделен човек.

Основно означава , че вашата цел в живота е да допринесете за разчупване на съществуващия модел на мислене и за реалния преход към следващото ниво на еволюция.

Всеки от нас притежава по нещо от характерните за един Звезден човек черти. Начинът, по който осъществяваме намеренията си, може да ни причисли към конкретна категория.

Децата индиго
Те са тези, които прокарват пътя към новия свят. Притежават боен дух и имат за цел да спрат старата система, която вече не е от полза. Това може да звучи леко самонадеяно – детето идва на този свят с нагласата „Аз заслужавам да съм тук”.

Децата индиго са тук, за да претворят основополагащите идеи на системите за управление, образование и правораздаване, обединявайки ги в единно и справедливо цяло.

Обикновено това са пламенни, решителни и понякога дори малко раздразнителни хора, което им помага да постигнат целите си.
Децата индиго разпознават кога ги лъжат, отнасят се с тях снизходително или ги манипулират. Натоварени са със задачата да ни поведат към правда и техният вътрешен детектор на лъжата има решаваща роля.

Много от децата индиго се диагностицират с ХРНВ (Хиперкинетично разстройство с нарушение на вниманието), тъй като са силно чувствителни и буквално съществуват на едно по-високо, по-бързо развиващо се ниво.
Кристалните деца
Кристалните деца са противоположност на децата индиго. След като е установен новият начин на живот, те се появяват, за да заживеят в хармония със света.

Те са по-щастливи и по-уравновесени от децата индиго. Те са пример за всички нас за това, как да работим заедно.
Кристалните деца следват своя ясно очертан път, който води към един по-защитен и по-безопасен свят. Много от тях притежават вродени интелектуални заложби, които могат да останат неразбрани.

Колкото по-надарен е даден индивид, токлова по-силно се стреми да премине към петото измерение.

Много хора с диагноза аутизъм са кристални деца. Те действат на много по-висока честота, която не изисква словесна комуникация. Околните често не ги разбират и ги приемат просто като аутисти.

Голяма част от кристалните деца имат забавяне в развитието на речта и нерядко те проговарят едва на 3-4 годишна възраст.

Всъщност, при тях се случва нещо много по-сериозно. Те притежават невероятна интуиция и общуват на ниво, достижимо само в случай, че човек е в хармония със самия себе си.

Децата на дъгата
Накрая стигаме и до децата на дъгата. Те са най-яркият пример за истинския ни потенциал. Те са въплъщение на божественото.

Децата на дъгата се раздават, следвайки пътя да служат на околните. Така, подтиквани от задължението си да помагат, достигат душевни върхове.

Тези хора са освободени от страхове и не се притесняват да изразят чувствата си. Способни са бързо да се възстановят от състояние на негативни емоции.

Именно децата на дъгата са най-рядко срещани. За тях няма много информация, тъй като те все още се раждат и ще покажат на какво са способни, когато светът има най-голяма нужда от тях.

Целта на децата на дъгата е да довършат започнатото от децата индиго и от Кристалните деца.

В заключение можем да добавим, че всеки един от нас, който желае да съществува в хармония със света е „Звездно дете”. Всички ние носим особености на различните гореописани типове. Това, което определя какви сме, са начинът ни на мислене и нашите действия.

Нека обобщим – децата индиго са тук, за да разрушават традиционния начин на мислене, кристалните деца впоследствие поставят основите на нов модел на мислене, а децата на дъгата надстрояват основите, положени от децата индиго и кристалните деца, като се стремят към новия модел на съществуване.

По чуждестранни материали

http://bg.checkonline4you.com/kak-da-razberem-dali-sme-dete-indigo-kristalno-dete-ili-dete-na-dagata/


деца на дъгата

Раждат се специални деца, които са натоварени с важна мисия да променят света към по-добро. Едни от тях са Децата на Дъгата. Дали и вашите деца не са от тях?

За да направи тези пояснения, Нели Конуей стъпва на трудовете на д-р Дорийн Върчу и на информацията, която е получила по време на медитация от нейните Ангели.

Трябва да знаем, че в Децата на Дъгата е въплътено Христовото съзнание на Земята.

Децата на Дъгата започнаха да се раждат тук едва преди  3 – 4 години, т.е. са все още са съвсем малки и не са започнали конкретно да  работят за духовното извисяване на хората, но специалистите казват, че тяхното присъствие вече се усеща.


С течение на времето постепенно от Земята ще започнат да изчезват институции като полиция, съд, прокуратура. Тяхното закриване ще бъде породено от естествената еволюция на човешкото съзнание.Тези деца носят в своето подсъзнание много ясно изразена представа за тяхната мисия на планетата. Наричат ги в САЩ „нова вълна“.

Новите поколения ще носят коренноразличен вътрешен морал, за разлика от старите поколения.

Сега се сещаме за онова, което журналистката Диана Найденова сподели в интервю за своята дъщеря.

Детето е поне на 10 години, но имало ясна визия за Господ и разказвало на майка си за него.  Дъщерята на Диана Найденова знаела, че ще се занимава с опазване на околната среда и  на дивите животни.

Диана Найденова разказа, че дори и да се опитва да поучава дъщеря си за някоя житейска ситуация, детето не било съгласно, защото носи своята реална представа за нещата и за процесите около нас.

Не по-различно бил изненадан Годжи. Той гостува в предаването „Търси се“ и разказа как неговите синове изумили Годжи и тяхната майка, като ги попитали дали си спомнят за подписаните договори.

Родителите започнали да се чудят за какво става дума.

Тогава те разказали как преди да се родят, оттатък събрали заедно много души, накарали ги да си подпишат договорите за живота и после всяка една от тези души тръгнала по своето направление.

Но да се върнем към Децата на Дъгата.

Според д-р Дорийн Върчу и Нели Конуей, Децата на Дъгата са безстрашни.

Те не изпитват страхове, защото знаят, че тяхната защита се корени в огромната им вяра в Господ.

Децата на Дъгата имат вродени способности да лекуват, дори и със самото си присъствие сред околните са в състояние да излекуват някои дребни неразположения като главоболие, тревожност, напрежение, световъртеж и други.

Децата на Дъгата владеят телепатията и осъществяват телепатичен контакт със себеподобните си и с  Духовния свят, защото телепатията е един универсален език и той помага да се влиза в контакт със светове извън Земята.

За  Децата на Дъгата феите и Ангелите не са фантазия е истинска реалност.

Вероятно ще се стори странно за много българи, но големият народен лечител Петър Димков бил убеден, че феи, джуджета, гноми и  други същества живеят в горите. Той обичал да води своята дъщеря Лили на разходка в гората и й говорел за тези невидими с просто око обитатели.

Когато планетата Земя бъде масово населена с Децата Индиго, с Кристалните Деца и с Децата на Дъгата, едва тогава нашият свят ще се превърне в хуманен, изпълнен с хармония, разбирателство и любов.

Както пееше незабравимият Джон Ленън в песента „Imagine“ – … and the world will live as one (и светът ще заживее като едно цяло).

До тогава трябва да се справяме сами не само с проблемите около нас, но и с човешката завист, злоба, интриги и други негативни ситуации.

Освен да ходите на църква, медитацията е изпитан начин да се справяме със стреса и негативните емоции.

На този линк ще откриете всички видеа, които Нели Конуей специално засне с полезни медитации.

https://www.youtube.com/channel/UCh97TdY2MUEbJOZpoyw9QRghttp://www.topactualno.com/7476/neli-konuei-ni-zapoznava-s-decata-na-dagata/

Индиго, кристални и златни деца

Едва ли имa вече човек, който да не е чувал за тези деца. Живеем в динамично време на големи контрасти и бързо развитие. Това неминуемо засяга децата или пък по-скоро те са двигателят на промените.

Приема се, че още преди 1985 година започват да се раждат деца с индигова аура. Те се появяват като по поръчка, за да подкрепят човечеството и Земята в този решаващ момент, тъй като сме били обърнати изцяло към материалното и към разума. Децата индиго са тъкмо обратното, те са безгранични във всяко едно отношение, а това противоречи изцяло на системата, на общество.  Нека разгледаме по-подробно какво е характерно за тях:

  • Притежават вътрешно знание за истината в живота.
  • Знаят, че следва да живеем в хармония със самите себе си и заобикалящата ни среда.
  • Знаят, че съществува нещо повече от това, което виждат очите ни.
  • Убедени са, че материята и физическия живот са илюзия, и че животът се състои от енергия или живо съзнание.
  • Знаят, че всичко във Вселената е взаимно свързано. Времето, пространството, разстоянието и формите за тях не са нещо отделно.
  • Те са честни, искрени и независими.
  • Не признават авторитети.

Разбира се, имат своите отрицателни качества като: тесногръдие, изолация, нереалистичен идеализъм, чувство за самота, депресия. Вероятно тези чувства са породени, заради неразбирането им от страна на обществото. За съжаление има държави, в които не са удобни и за да бъдат уеднаквени с останалите „нормални” деца, им се дават транквиланти (това са наркотични вещества водещи до потискане на емоциите).

След 2000-ната година се отбелязва промяна в аурата им, тя вече е бяла или така наречената диамантена. Диамантът като кристал има свойството да стимулира единството на любовта към себе си и към другите. Български специалисти, занимаващи се с изследвания на аурата, твърдят, че в нашата страна се раждат повече деца с бяла аура, отколкото с индигова. Те са любящи към природата и животните, именно на тях се възлага надеждата, че ще въдворят любовта на Майката - Земя.

Ян Ван Хелзинг в своята книга „Децата на новото хилядолетие” описва своето издирване на такива по цял свят, като най-много открил в Китай. При изследване на тяхното ДНК е установено, че те притежават още 4 допълнителни нишки, което ги прави различни от нас. Учени от Калифорнийския университет са прибавили към техни клетки смъртоносна доза  СПИН, но те останали напълно незасегнати. Кръвните им проби са били заразявани с ракови клетки. Открили наличие на имунитет към всички болести. Както здравословно, така и емоционално не допускат да бъдат разбалансирани, в същото време притежават свръхестествени умения като разчитане на миналото, преминаване през дебели стени, знаят за събития в бъдещето, четат затворени книги, левитират, състрадателни са с чувство за дълг и отговорност. С други думи носят мъдростта в себе си, хора на бъдещето!

През 2010-та година започват да се раждат деца със златна аура, за сега те са единични представители на нашата планета. Имат висок интелектуален капацитет и са апогеят на еволюционното развитие на човечеството. Притежавайки високовибрационни светлинни тела, те ще осъществят прогреса във всички жизнено важни сектори на науката, икономиката и общественото устройство, ще създадат технологии за бързо и ефективно изчистване на почвата, въздуха и водата. С мощните си мисловни и емоционални модели и със заложената в тях изначална любов, ще творят добрите събития на нашата планета. Златните деца ще се различават от всички останали по благородството в деянията си, на някои ще им се струва, че са излишно сантиментални и наивни. Те няма да бъдат агресивни и егоистични, а ще работят в помощ и за благото на всички.

Надявам се, ви беше интересно да научите какъв свят ни очаква в близко бъдеще, на мен това ми звучи позитивно и много обнадеждаващо. Така да бъде!  

Камелия ЖелязковаКак да различите дете индиго?

Да различите дете индиго никак не е сложно. Тези деца се проявяват ярко, но не в облекло или външен вид, а в самата си същност. Те имат специфичен вътрешен поглед. Струва ви се че като събеседник не присъстват на самия разговор, а гледат себе си, без да реагират на обкръжаващата среда. Това не е означава че не ви слушат, по-скоро – обратното: те са много внимателни, просто по съвсем друг начин възприемат света – по-разширен. Гледайки даден предмет, ние забелязваме видимите му граници, а детето индиго вижда всичките му съставни части, целия му обем, даже и всичките му страни. Например – гледайки антикварна ваза, много индигота могат да разкажат цялата й история – кой е майстора й, кои са били собствениците, даже и какво се е съхранявало в тази ваза. 

От самото си раждане, тези деца рязко се отличават от връстниците си. Техните способности ги карат доста по-бързо да станат зрели. В децата се наблюдава смислен поглед върху света от самото им раждане. Често децата индиго се сравняват с мъдри старци, а израствайки, те съхраняват чистотата и непосредствеността на детето, с което удивяват и даже плашат еснафите. 

Децата индиго проговорят рано. Това е свързано със самосъзнанието, което се проявява заедно със съзнанието при тези деца. Те знаят, че се различават от "нормалните" деца, които все още са мнозинство в детските градини и училища. Децата индиго без грешка се разпознават един друг и се обединяват в групи. Много рано започват да говорят в първо лице. Осъзнавайки рано че не са като всички, много индигота се отделят от обществото и живеят в собствен свят, в който допускат само избрани или себеподобни. До връстниците в детската градина или в училище те стоят затворени и приемат позиция на наблюдатели. Обикновените деца не ги разбират. Може да се каже че са асоциални, ако не намерят в кръга от други деца себеподобни. Но ако в групата има, по правило – те лесно се намират и създават свои общества, в които се чувстват комфортно. Оттук идва и необходимостта да се създадат специални училища за деца индиго. 

Една от специфичните черти на децата индиго е свободолюбива природа. Тези деца много рядко признават каквито и да е авторитети, не търпят никаква намеса върху личността, активно протестират и не се подчиняват на обществените норми. За тях е по-лесно да умрат, отколкото да живеят в неволя или да се откажат от своите убеждения.

Повечето деца индиго са родени философи. Те имат огромен запас от различни идеи, много дълбоки мисли за различни явления в живота. Те често изразяват агресивен протест срещу неправилния живот на Земята и стават борци за нов образ на живота. 

Индиготата са велики революционери и реформатори, оставящи след себе си следа в световната история, катоПапа Йоан Павел IIМартин Лутър Кинг. Индиготата проявяват много нестандартно мислене, намират съвършено различни решения, като Исак НютонАлберт АйнщайнНикола Тесла. Много от тях имат пророческа дарба, като НострадамусВанга

Трудно може да заставите дете индиго да чете книги. То черпи удивителни знания от вътрешния си свят, спомняйки си предишните си животи и свързвайки се с енергоинформационното поле на Земята. Много деца индиго използват принципа на холографията. Когато говорят с някой, те "сканират" събеседника си и приемат информация, също както компютъра отваря файл. 

В стандартните училища при децата индиго възникват доста проблеми. Те са в конфликт със съвременната система на образование и със съучениците си. Много често тези деца заявяват на преподавателите си, че те не ги учат вярно. Те могат да спорят часове наред по повод на неверни от тяхна гледна точка факти в историята, ако самите те са приемали участие в тези събития. 

Често тези деца разказват за своите "предишни животи". Малката, 4 годишна индуска от Делхи, твърдяла пред родителите си, че има съвсем други родители, които отдавна са починали, а тя е 36 годишна жена, съпруга на успешен бизнесмен, имала деца и починала съвсем скоро при следващо раждане. Което е по-интересно - по нейния разказ, откриват бившето й семейство в съседен район на града. Родителите се опитали да игнорират твърденията й, но тя била много настойчива и най-накрая решили да отидат заедно до съседния район. В автобуса, момиченцето само обяснявало спирките и родителите й били крайно учудени. На последната спирка, хванала майка си за ръка и показала пътя към бившия си дом. Когато се появила пред семейството, тя ги хвърлила в шок, като показала бившия си съпруг и изброила имената на всичките си деца. Тя си спомнила без грешка на колко години е всяко дете, разказала различни ситуации, които може да знае само тя. Освен всичко, тя показала мястото под дървото, където е закопала свои бижута, която мислила да раздаде след раждането си като дар на Бога. 

Ситуацията с индийското момиче е неразрешима и до сега – нейния съпруг още от първия път признал че това е възкръсналата му съпруга, но юридически тя останала дъщеря на биологическите си родители, живеещи в бедния квартал. 

Изследователите отбелязват че практически за всички деца индиго са характерни следните особености: 
1. Те говорят за съществуване на финия свят и правят акцент върху духовността; 
2. Имат една или няколко паранормални способности (ясновидство, телекинезателепатия и т.н.) 
3. Имат таланти (художествени, музикални, поетични и т.н.) 

Някой хора грешно причисляват талантливо дете към индиго. При децата индиго се развиват равномерно и двете мозъчни полукълба, благодарение на което те възприемат света посредством образи, улавят вълните на фината енергия. В света са известни индиго, свирещи на различни музикални инструменти, имащи уникален глас и слух, но без да знаят нотите или на имат някакви знания в тази насока. Младия Бетховен е типичен индиго представител. 

Откъс от книгата: Под знака Индиго
drebcho.com

Децата на новата ера

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg